Sista veckan

Hej på er 🙂

Nu har Viggo sin sista sommarlediga vecka, tiden har gått väldigt fort ♥

Jag har varit på KBT, det var länge sedan senast. Terapeuten har inte kunnat tidigare, tror hon haft problem med hälsan. Vi kom fram till att genom mycket lidande har jag hittat nya sätt att hantera vissa saker. Vilket i sig är bra, vägen dit har varit mindre rolig.

Viggo var på Biltema en sväng med pappa i morse, det hade tagit slut på tapetklister. Sedan har Viggo lekt med en av granntjejerna. Senare kom det en killkompis till henne och dom lekte alla tre. Jag såg att dom kastade frisbee när jag var ute på altanen.

Min man har satt upp all renoveringstapet i vardagsrummet, skönt att det är klart. Vi håller tummar och tår att tapeterna dyker upp snart 🙂 Annars får det fungera som det är. Finns alltid saker att pyssla med som ändå behöver göras efter renovering.

Min goa kille ♥

Hoppas ni också har fått sol idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.