Beställt tapeter

Hej på er 🙂

Igår kom Viggos farmor och hennes sambo och hämtade honom vid 11-tiden. Han var hos dom hela dagen. Medans passade min man på att måla taket och handla. Efter det åkte vi och tittade på tapeter, sedan vidare för att äta middag med Viggo hos farmor.

Skönt att bli bjudna på mat när det är fullt upp. Jag har spretat åt olika håll gällande tapeter. Jag har inte vetat om jag vill eller vågar ta ut svängarna lite mer. Men med tanke på hur fin och mysig matsalen är, tror jag att modet växte en aning 😉

Jag har nog alltid dragits till ljusa/vita hem. Att våga (ljus) grönt kanske har att göra med vad jag behöver, grönt symboliserar ”lugn” för mig. Vi sov på saken och idag har vi beställt tapeter. Det ska bli spännande att se när det är klart, hoppas vi blir nöjda.

Idag har Viggo lekt med en kompis en stund. Efter det är han och jag uppe i hans rum. Han leker nu och jag skriver. Nere har min man plastat in sig i vardagsrummet, där han slipar väggar. Det värsta med renovering, mina luftvägar gillar inte slipdamm.

Men jag tänker lika som med matsalen, det är mindre av den delen eftersom renoveringstapet ska sättas upp. Jag är glad att han känner att han ville renovera båda rummen, bara att gilla läget 🙂 Längtar tills allt är klart och det är rent och fint.

Jag i bilen på väg hem från Viggos farmor. Viggo somnade nästan på en gång ♥

Önskar er en fortsatt mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *