Gröna tapeter

Hej på er 🙂

I söndags tapetserade min man det sista i matsalen.

Kvar att göra är bland annat att sätta dit golvlister, måla dörrfoder ett lager till och få dom på plats. Elektrikern behöver komma hit igen. Vi hittar på saker med Viggo och gör annat så det får ta tid 😉 Idag har han varit på jakt efter smultron, blåbär och hallon.

Jag har velat ha grönt i flera år. När vi skulle renovera sovrummet förra sommaren och tapeten jag förälskat mig i hade utgått ur sortimentet, blev jag rätt besviken. Då hade jag ingen plan B. Jag fick tänka om helt och vi trivs väldigt bra med resultatet.

Trodde jag så gott som hade bestämt mig för tapet till matsalen och visste inte om jag vågade grönt i nedervåningen. Glad att vi tog denna tapet, det blev så mysigt och fint.

Igår var det fullt upp. Viggo lekte med flera olika kompisar under dagen. Jag trodde jag skulle hinna måla dörrfoder, men fick tänka om då vi hade barn här. Ett lager är gjort idag, nästa kanske imorgon. Han har lekt med flera olika kompisar idag med.

Tapeten är grön inget annat, ”färg” kan se olika ut på mobil/dator osv.
Skåpet som satt till höger om linneskåpet är grått, det ska få ny färg något tag.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll, eller god morgon kanske.

2 svar på ”Gröna tapeter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.