Seniorkontroll

Hej på er 🙂

Idag ville kroppen och jag olika. Jag mådde för dåligt för att orka följa med när Zim skulle till veterinären på seniorkontroll. Jag har mest suttit i soffan med min nacke/ryggmassage-apparat. Fick ”fel vecka” och har varit ganska skör.

Zim är ju också som mitt barn, det kändes i hjärtat när dom åkte. Jag var orolig att han skulle bli stressad i bilen, därför frågade jag om min man hade med papper och så fick han en extra handduk. Efter vägen hade Zim gjort på sig, stackaren ♥

Det var nog tur för allas skull att jag satt hemma själv i soffan och mådde dåligt. Med tanke på Zims olycka i bilen (lukten), att vägen var krokig och lång. Hos veterinären skötte han sig som vanligt exemplariskt, våran underbara och snälla kille.

Proverna dom tog var bra och ingen misstanke om något hjärtfel. Tänderna var inte på värsta viset, därför avvaktar vi ett tag innan han behöver dra någon/några. När dom kom hem kände jag mig otroligt lättad, min känsla var rätt och det är jag så tacksam för.

Ikväll tog jag med mig Zim ut på altanen, efter ett tag kom Ikoz också ut till oss. Sedan drack jag kaffe och åt ett wienerbröd som mina killar hade köpt med hem till mig.

Hoppas ni har haft en fin dag.

(Blir inte just några nya foton som det är nu. Favoriter i repris)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *