Riva tapeter

Hej på er 🙂

Mitt villkor till renovering av matsalen var att bara det yttersta tapetlagret skulle tas bort, sedan ska vi använda renoveringstapet. Men det följde visst med mer och snart är alla tapeter borta. Det satt inte så hårt tyckte min man, underlaget måste bli bra 😉

Däremot blir det inte lika stort arbete med att spackla och slipa är det sagt. Jag tycker att jag ramlar över flera fina tapeter hela tiden, så svårt. Min man tyckte att vi kan ha renoveringstapeten ett tag om det behövs, nej tack helst inte känner jag.

Jag gillar ljust och fräscht, samtidigt dras jag mer mot lite färg, mysigt och ombonat. Hinner väl ändra mig hundra gånger, tur det är ett roligt val i alla fall.

Viggo har lekt med sin kompis. Jag har varit med och lagt pussel, pärlat och gett dom fika. Vid lunch och framåt var dom isär några timmar, då somnade Viggo. Senare på eftermiddagen kom hon hit igen, hon hade också somnat. Busar så dom blir trötta ♥

Cool tapet från 1977 och en orange från -90 tal.

Hoppas ni har haft en fin start på veckan. Här fortsätter det regna = perfekt väder för renovering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.