Uteplats på framsidan

Hej på er 🙂

För ett tag sedan köpte min man en bräda som han fick såga till åt mig. Sedan har jag målat den + konsoler, det har tagit tid p.g.a. varmt väder och ryggont. Idag kom den äntligen på plats. Jag känner mig nöjd med våran lilla uteplats på framsidan 🙂

Jag köpte färgen för att jag tyckte den var fin, men visste inte vad jag skulle använda den till. När jag fick idén om en hylla på förrådsväggen kom färgen till användning. Brickan på bordet har jag målat i samma färg. Jag älskar denna gröna nyans ♥

Viggo tyckte att jag hade gjort fint och satte sig direkt på en stol när han kom hem från sin kompis. Han ville äta middag där, hade det inte börjat regna skulle han fått sitta kvar. Vi åt på altanen i stället. Han har lekt med granntjejen större delen av dagen.

Min man har sått gräs på baksidan, vi har tagit bort ett land som vi aldrig har gillat. Skönt när sådant blir gjort. I framtiden vill jag nog ha rosor där i stället. Jag älskar när jag får vara kreativ, så idag var en bra dag, ryggen försöker jag ignorera 😉

Blev bra med ny asfalt på framsidan. Vi får sopa lite där sedan.

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.