Möte och besök

Hej på er 🙂

Idag har jag haft ett möte som tog på krafterna.

Det jag kan säga är att jag är stolt över mig själv hur jag hanterar saker, även om det är riktigt tufft. Jag åker fortfarande ner på botten ibland och mår dåligt. Men överlag försöker jag göra det jag kan, för att saker inte ska ta min energi allt för mycket.

Viggo har varit hos en kompis i några timmar idag. Den gulliga tjejen från förskolan som vi träffade på stranden i helgen. När det var dags att hämta honom följde jag med. Min man åkte el-spark-cykel och jag lånade hans cykel. Det var väldigt länge sedan jag cyklade och min man var ”snäll” och brassade på fort, var smått andfådd där ett tag.

När vi kom hem berättade vi att granntjejen hade varit hit och letat Viggo två gånger. Han var inte hemma länge innan han gick över dit. Våran goa kille är poppis ♥ Men tror han längtade efter oss, han var inte borta så länge. Sedan blev han kvar hemma.

På eftermiddagen har vi haft besök av en kär vän som jag inte har träffat på länge, hon är i riskgrupp så det är största orsaken. Vi satt ute på altanen och pratade och hon åt middag med oss. Sedan var det som att dra ner en rullgardin för mig, så vi avrundade.

Bilder från igår när vi hade ”söndags-häng” ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *