Svalare och regn

Hej på er 🙂

Gårdagen tog på krafterna, därför har vi haft en välbehövlig och lugn dag.

Viggo gick och tittade om hans kompis var hemma två gånger, men det var hon inte. Han och pappa tog en tur med el-spark-cykeln för att leta smultron. När dom var borta fick jag bilder på massor av kossor, dit måste jag följa med någon gång ♥

Jag har varit ute på baksidan, Zim och Ikoz var med mig en stund. Middagen åt vi på altanen, mysigt. När jag drack kaffe lutade jag mig mot kuddarna i soffan och tog en filt över mig. Känns ovant med svalare temperatur, efter vi haft över 30 graders värme.

Ikväll kom regnet. Det positiva med svalare och regn är att vi kanske får något gjort inomhus. Det har inte varit prioriterat och vi har inte orkat i värmen. Tur vi har robotdammsugaren, den kör vi varje dag. Bra investering.

Älskade pioner ♥

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.