Bus, bad, lek

Hej på er 🙂

I morse fick jag meddelande från Viggos kompis mamma, dom vi träffade på stranden igår. Kompisen ville prata med Viggo, så vi ringde upp. Viggo sa ”Hej det är jag” 😉

Hon frågade om hon fick hälsa på Viggo, så en stund senare kom hon hit. Jag var seg som vanligt och hade inte fått i mig frukost. Dom lekte och busade i fyra timmar. Hon åt lunch med oss och fikade här. Sedan avrundade vi och efter det åkte vi till stranden.

När vi kom hem och gick på vägen här utanför, dök Viggos andra kompis upp. Hon ville leka så hon följde med oss. Efter en stund ville dom gå över till henne. Senare på kvällen kom hennes pappa hit och talade om att Viggo var hos en annan granne.

Han lekte med en liten tjej som bor granne med hans kompis. Det var första gången han var där. Kompisen blev trött och gick hem, det var därför hennes pappa kom hit. När vi skulle hämta Viggo fick vi se att dom hade två kaniner, så söta.

Roligt med nya kompisar för honom. En fin dag, men min hjärntrötthet har visat att det blev för mycket för mig. Men jag gläds för Viggos skull och det var skönt med bad ♥

Fortsatt härlig lördagskväll (om ni är vakna)

2 svar på ”Bus, bad, lek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *