Badat igen

Hej på er 🙂

Det är inte det lättaste att sova om nätterna när det är så varmt. Jag är glad att vi har AC:n, det är åtminstone svalt och skönt när vi går och lägger oss. Sedan bidrar allt som hänt/händer senaste tiden, huvudet har svårt att sluta tänka och slappna av.

Vid 15-tiden åkte vi och badade, en badplats jag inte har varit till på många år. Viggo träffade en kompis från förskolan och båda blev jätteglada. Dom har inte setts på ett tag, hon hade varit ledsen och velat åka till förskolan för att träffa honom ♥

När magen började kurra och vi ville åka hem, var han inte den lättaste att få med. Jag bytte telefonnummer med hennes mamma, hoppas vi kan styra upp lek någon dag. Både Viggo och hans kompis pratade om att träffas ikväll eller imorgon. Ivriga sötisar.

Fortsatt mysig fredagskväll till er.

Bilder på Viggo igår när han skulle åka iväg med pappa ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *