Lungmottagningen

Hej på er 🙂

I morse fick jag kliva upp med grabbarna vid 6.

Jag har varit till lungmottagningen i en grannstad. Det test jag trodde att jag skulle få göra, utför dom inte p.g.a. Corona. Jag har full förståelse för omprioriteringar, men jag har åkt dit vid två tillfällen och i princip fått göra det jag redan har gjort i min hemstad.

Läkaren sa att hennes förhoppning var att jag hade gjort testet innan besöket. Dubbelt, eftersom dom inte utför det. Jag fick blåsa spirometri, jag vet inte hur många gånger jag har gjort det. Jag hade kunnat stanna hemma, slöseri med både deras och min tid.

Hennes utlåtande är att jag har kronisk hosta p.g.a. bråcket på magmunnen. Jag ska utredas mer gällande magen, så efter att ha pratat med henne avstår jag att åka en tredje gång. Ingen av dom jag har träffat tror att jag har astma i alla fall.

Jag fick dela en bit av mammas pion förra året. Jag var rädd att den inte skulle överleva vintern. Räknade inte med några blommor i år, men den bjuder på en blomma som slog ut idag på pionens dag. Jag älskar den, en vacker doftpion ♥

Viggo har gjort sin sista dag på förskolan, nu är det ”sommarlov”. I em/kväll har han lekt med båda tjejerna som bor nära oss. Sedan blev det middag ute på altanen.

Fortsatt fin kväll.

2 svar på ”Lungmottagningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *