Efter regn kommer sol

Hej på er 🙂

Idag har Viggo lekt med sin kompis efter förskolan, vi har varit ute på baksidan. Viggo fick hjälpa pappa att klippa gräset igår, med den riktiga gräsklipparen. Han har fått mersmak och ville klippa idag igen, men han fick nöja sig med att låtsas.

Dom körde runt på sina balanscyklar och lekte robotgräsklippare. Sedan åt vi middag tillsammans på altanen. Pannkaka, sylt och grädde. Viggos kompis åt lika mycket som mig. Lite senare gick hon, Viggo och pappa på en promenad.

Jag har haft alldeles för mycket senaste tiden, därför stannade jag hemma. Kokade en kopp kaffe, satte mig i soffan ute och lät katterna vara med och mysa. Det går bra för Zim att ta penicillin och jag känner att han ska få ha det extra bra nu ♥

När regnet kom låg Zim bredvid mig på soffan. Ikoz visade hur ograciös han är. Han försökte hoppa upp på våran grill, men fick vända i luften och landade på altangolvet. Sedan började han titta upp i taket, som att han skulle testa hoppa igen.

I morgon ska jag till en grannstad, dags för besök nummer två på lungmottagningen.

Fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.