Trädgårdsdag

Hej på er 🙂

Med tanke på att vi bara var inomhus igår ville jag vara ute idag.

Det blåste en del, men vi hade i alla fall uppehåll under dagen. Min man har rensat ogräs på framsidan och sågat ner vårat syrenträd som tyvärr har dött i vinter. Framsidan har inte varit prioriterad på länge. Man kan väl säga att det är ”Work in progress”.

Jag har känt ett tag att jag behövde få ha händerna i jord, så jag har planterat om mina Mårbackor. Svärmor var snäll och tog hand om dom i vinter, eftersom vi inte har någon bra vinterförvaring. Jag är glad för dom som klarat sig hos henne.

Viggo var med pappa till en början. Han måste ha varit riktigt trött igår, idag har han varit som vanligt igen. Senare under dagen kom hans kompis hit. Först var dom ute med oss. Mot eftermiddagen gick dom in med mig. Det är roligt att höra vilken fantasi dom har när dom leker och att dom trivs att vara här ♥

Det var skönt att skingra tankarna idag, även om det inte förändrar något.

Dom vackra pionerna på bordet fick jag i morsdagspresent av Viggo ♥

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.