KBT och tuff vecka

Hej på er 🙂

Den här veckan har varit tuff på många sätt och vis.

Idag har jag varit på KBT. Tidigare gånger har jag nästan bara haft fokus på det som är mitt mål med samtalen, vad jag behöver mest hjälp med. Men idag var jag tvungen att berätta läget. Det har varit och är för mycket, saker jag måste ta mig igenom.

Efteråt kändes det skönt att jag hade fått ventilera. Jag hoppades att få se Viggo ute på baksidan tillsammans med sin kompis när jag var på väg hem, men dom var inte där. När jag kom in sa min man att Viggo hade något att berätta för mig.

Jag såg direkt på Viggos ögon att det inte var som det skulle. Jag hade önskat ett annat avslut på dagen, men har försökt släppa saker för tillfället. Det kanske låter som att jag skriver i gåtor, men det händer saker i livet som man vill hålla för sig själv.

Vi får tro att imorgon och helgen blir betydligt bättre, som en revansch på denna vecka. Ikväll bar jag ut dom nya möblerna till framsidan, färgen matchade förrådet perfekt. Nyasfalterat och fint. Jag ska fixa mer där en annan dag 🙂

Det var min man som valde stolsdynorna, det tyckte jag han gjorde bra ♥

Må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.