Läkarbesök

Hej på er 🙂

Jag har svårt att fokusera på att skriva just nu. Det är däremot mycket som upptar mina tankar. Dessutom startar nästan varje morgon med rejäl huvudvärk och illamående.

I söndags var det så illa att min man fick hämta magmedicin, värktabletter och ett glas Proviva och komma till mig i sängen. Jag la mig på spikmattan och vilade tills det värsta gett sig. Viggo hade en rolig dag med sina kompisar och det var utelek som gällde.

Jag älskar värmen som vi haft i några dagar. Men vi fick åska igår och idag, det gör inte skallebanken bättre 😉 Det ser ut att bli svalare imorgon, som mest 19 grader.

Idag har jag varit till min husläkare. Jag ska prova en medicin för migrän, eftersom vi inte vet om det är en fruktansvärd spänningshuvudvärk jag har, eller om den även går över i migrän. Hur som, är det illa och jag har det alldeles för ofta.

När Viggo hade kommit hem från förskolan idag kom hans goa kompis hit. Tror att åskan har gett sig, ska gå och ta en dusch sedan mysa ner mig i soffan.

I söndags började min man rensa bort blommorna och syrenbuskarna vid våran altan, något vi har pratat om ett tag. Det var väldigt varmt, men han fick ”feeling” och gjorde det på eget bevåg 😉 En stund fick han hjälp av Viggo och hans kompis.

Hoppas ni har det bra.

Bilderna är från i söndags ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *