Grattis Viggo på 5-års dagen

Hej på er 🙂

Idag har vi firat våran goa, underbara Viggo på hans 5-års dag ♥

Vi började som vanligt morgonen med paketöppning i sängen 🙂 Jag klev upp med mina killar vid 7, jag är rätt trött efter en lång fin dag. Mitt på dagen öppnade vi presenten som var till hela familjen, jag betonade det noga för att Viggo skulle förstå.

När han såg att det var en robotdammsugare tjöt han av glädje, den reaktionen var det bästa på hela dagen. Han har önskat länge att vi skulle köpa en robotdammsugare. Jag tyckte att det inte var en så tokig idé och till slut hade jag övertalat pappan i huset 😉

Viggo har varit väldigt road 🙂 Han har följt efter dammsugaren, suttit i soffan och tittat på och när den har stått på sin laddstation har han undrat när den kan dammsuga igen. Ett bra komplement till städningen tycker vi, kanon med tanke på att vi har katterna.

Vi var på stan en sväng, jag sprang in snabbt till optikern och fick mina bågar justerade igen. När det blev bra på ena sidan, började den andra göra ont i stället. Hoppas dom kommer sitta skönt så jag kan använda dom och slippa åka ner en gång till.

Viggo har lekt lite med sin kompis på baksidan 🙂 Han fick en uppskattad present av henne, en vattenpistol. Den här dagen kan vi känna oss nöjda med ♥

I morse när vi klev upp körde ångvälten igång, hela huset vibrerade. Det åkte till och med ner saker från hyllorna i köket. Ikoz blev rädd och gömde sig under soffan.

Klart man måste få provsitta ångvälten på sin födelsedag 😉

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *