Tapettankar

Hej på er 🙂

Dagen började med rejäl skallebank och värk. Jag hoppas det känns bättre imorgon, med tanke på att det är våran älskade Viggos 5-årsdag ♥

Idag har vi städat nedervåningen, skönt med golv som doftar gott av Såpa och Ajax. En liten detalj som jag alltid uppskattar. Viggo var väldigt trött när han kom hem och somnade en stund. Vi väckte honom så han fick i sig middag. Det blev en lugn kväll.

Hela familjen var trötta vid 18-19 tiden, jag hade kunnat somna sittandes i soffan. Min man skämtade och sa att vi kanske skulle gå och sova alla tre. Höll mig vaken, jag skulle slå in Viggos presenter när han hade lagt sig för natten 😉

Imorgon är mina killar lediga 🙂 Morgonen börjar vi som vanligt i sängen, med att killen som fyller en hel hand får öppna sina paket. Sedan har vi en speciell överraskning som Viggo kommer älska. Vi kommer verkligen behöva betona att det/den är till oss alla.

Bilden längst upp är tapeten ”Hip rose”. Jag har satt tapetprovet bredvid min mammas spegel i matsalen, tycker den är jättefin. Tror att jag (vi) kanske har bestämt oss. Vardagsrummet ska passa ihop med den i matsalen, gillar den som är på bild två.

Jag hinner väl ändra mig, men det är roligt att drömma sig bort.

Hoppas ni har haft en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.