En hamster på rymmen

Hej på er 🙂

Känner mig som en ledsaga för djur.

Idag ringde det på dörren, en av våra grannar stod där. Hon hade händerna kupade och jag undrade varför. Hon hade lyckats fånga en liten hamster som hade smitit och frågade om jag kunde ta den. Djurvän som jag är tog jag givetvis emot den ♥

Den fick vara i kattburen, instängd i Viggos rum. Jag ställde in vatten och en tom toarulle mm. Sedan satte jag mig och skrev på Facebook. Jag hade en känsla av att det var en tjej i våran radhuslänga som ägde den. Därför frågade jag en gemensam vän om den grannen hade en hamster. Det hade hon, så min vän kontaktade henne.

Ett tag senare ringde det på dörren, en liten förväntansfull tjej stod där och frågade efter sin hamster. Ni skulle ha sett lyckan i hennes ögon när hon såg att det var hennes lilla Sara som fanns här hos mig 🙂 Jag känner mig väldigt nöjd med dagens insats. Att hamstern överlevde att korsa katten Caspers gård är ett mirakel.

Igår när vi var på promenad kom det en hund springande i full fart. Jag pratade med hunden. Den stannade, sedan följde den med oss åt hållet vi gick. Då kom en annan granne ut och ropade in vovven. Förra veckan var det hästen som var på rymmen.

Annars har jag haft en lugn dag, min energi gick åt igår. Jag kom inte upp ur sängen i tid och jag har varit trött och sliten. I eftermiddag har vi varit ute på baksidan. Viggo lekte med sin kompis en stund och våra katter har fått vara ute med mig.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *