Lek hos en kompis

Hej på er 🙂

Idag tog vi promenaden till Viggos kompis vid 13-tiden. Han skulle för första gången stanna där utan mamma och pappa ♥ Vi var kvar och pratade en stund innan vi gick hem. Det kändes konstigt att han inte var med oss och tomt hemma 😉

Jag var ute på baksidan en stund med katterna, medans min man dammsög övervåningen. Sedan kom han ut och satte sig i solstolen med en bok, då gick jag in och moppade golven uppe. Efter det gjorde vi middag.

När klockan började närma sig 18 gick vi för att hämta Viggo. Vi stannade och drack kaffe och pratade drygt en timme, alltid lika trevligt. Viggo var glad och nöjd, underbart att se 🙂 Väl hemma borstade vi tänderna, sedan tog det inte lång stund så sov han.

Bild nummer två fick jag av kompisens mamma, lek med vattenpistol för första gången.

Hoppas ni har haft en mysig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.