Sol och värme

Hej på er 🙂

I morse klev jag upp i skaplig tid. Jag hann knappt ner så ringde det på dörren, Viggos kompis var tidig idag och kom redan 9,15 😉

Vädret har levererat, underbart med sol och värme. Vi har myst ute och Viggo har lekt med henne nästan hela dagen. Dom var ifrån varandra när dom åt lunch och middag. Sedan avrundade vi vid 18,30. Då gick vi in och Viggo badade, han var trött ♥

Viggo har tjatat på pappa om att dom skulle klippa gräset. Vi hade inte mycket gräs att klippa, men han var väldigt nöjd när det äntligen blev gjort idag. Första gången i år. Medans satt hans kompis och gjorde pärlplatta på altanen med hörselkåpor på sig.

Det här vädret får gärna fortsätta 🙂 Vi behöver kunna tanka energi.

Hoppas ni har haft en härlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.