Biets dag

Hej på er 🙂

Något jättekonstigt har hänt mig i natt 😉

Igår bestämde jag mig för att sova med vantar och handsmörj. Mina händer är torra med sprickor efter allt tvättande som blir i dessa tider. I morse när jag vaknade och såg att jag fortfarande hade dom på mig, kom jag på att jag inte har varit upp på toa i natt.

Jag kan på fullaste allvar inte minnas när det hände senast, måste vara hundra år sedan. Det gjorde mig både glad och förvånad och det får gärna hända igen.

I eftermiddag när Viggo kom hem var han på gott humör, han gick direkt till baksidan. Sedan var han ute till ca 19,30. Hans kompis kom över och lekte hon med. Vi har haft en jättefin kväll tillsammans och tankat energi och njutit av solen 🙂

Biets dag ♥ Våra underbara små arbetare. Denna humla fångade jag på bild idag.

Duktiga barn som har samlat in skräp ikväll ♥

Hoppas ni har det gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *