En häst på rymmen

Hej på er 🙂

Idag när vi tog en promenad i skogen såg vi en häst som stod mitt ute på åkern. Vi genade över åkern och gick en stig för att ta oss fram till hästen. Min man kikade runt om han kunde se vart den hörde hemma och jag pratade med henne medans.

Efter en stund kom ägaren med godis i en hink. Det var tydligen inte första gången hon rymde. Jag förstår henne, gräset var verkligen grönare på andra sidan i det här fallet 😉 Hennes kompisar stod kvar i hagen och tittade avundsjukt. En annorlunda promenad.

Jag älskar att gå i skogen, att få se djur och höra fåglar. Idag såg vi tre små gulliga ekorrar, och lyssnade till fint fågelkvitter. Sedan lilla hästen på det, själavård ♥

Viggo har plockat maskrosor till mig idag 🙂 Han plockar alltid olika blommor och ger mig. Ikväll gick han och ringde på hos sin kompis, men dom skulle precis åka bort. Det var nog lika bra, han har varit trött ikväll och somnade tidigt.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *