Viggo feber

Hej på er 🙂

Idag ringde förskolan, Viggo hade feber. Det är inte första gången det händer dagen efter vaccinering. Vi hoppas det är orsaken och att han är piggare imorgon ♥

När han kom hem la han sig på soffan och sov. Senare var det mer fart på honom och han ville ha godis. Vi kör alltid med fredagsmys i stället för lördagsgodis 😉

Till middag åt vi hemmagjord pizza, jättegott. En bra dag trotts allt, fast den började med att jag var frustrerad på mig själv. Jag kom ur sängen senare än tänkt. Jag får nog tvinga mig själv snart, ställa en klocka långt ifrån så jag måste kliva upp.

Ikväll gick min man och hämtade ett paket från Ikea. Första gången vi beställer något annat än vårat kök. Roligt att öppna och det uppskattades även av Viggo och Ikoz. Innehållet var mest ljus, två gröna fina krukor, en ljuslykta och ett tunt överkast.

Det blev ett sent inlägg. Hoppas ni haft/har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.