Det blir bra…

Hej på er 🙂

Gläds man åt det lilla, har man mycket att vara glad för ♥

Det tänkte jag skriva redan igår. Vi har tagit en lunchpromenad, solen sken vilket är underbart. Att mössa och vantar var på är mindre kul i mitten på maj, snart bör väl värmen komma tycker jag. Behöver värme för att få lust att fixa ute med blommor.

Lunchen var samma som igår, så gott. Jag tänkte dela med mig av receptet, men fick höra att min man ”bara gör”. Sådär som duktiga matlagare 😉 Själv behöver jag oftast följa ett recept, såvida det inte är typ köttfärssås. Jag är tacksam att han lagar maten.

Jag försöker fokusera på det som är bra, tro att allt löser sig och önskar att det blir bra oavsett. Sedan finns det saker som skapar en enorm ångest hos mig, men som jag inte delar med mig av. Jag är ganska öppen, men vissa bitar är det få som känner till.

Imorgon är det dags för 5-års kontroll för Viggo + vaccinering. Jag hoppas att han slipper bli rädd och att det bara flyter på. Känns tråkigt att det är sista gången vi träffar våran underbara BVC sköterska, jag tycker om henne så mycket ♥

Gosisarna igår kväll ♥

Önskar er en fortsatt härlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *