Knasigt väder

Hej på er 🙂

Jag har varit tacksam att jag har sluppit få upp vätska i munnen när jag sover. Det är inte roligt att vakna på det viset och halvt flyga ur sängen. Jag hade en bättre period, men nu har det hänt igen två gånger på kort tid. Denna krångliga mage.

Ändå äter jag maxdos av magmedicinen och har gjort det över ett år. Jag har tyvärr läst mycket dåligt om denna medicin och har sagt till läkaren att jag vill sluta.

När jag pratade med dom som ska göra gastroskopin nämnde jag det. Jag fick till svar att man kan behöva ta dom, för att inte få inflammation i matstrupen. Eller vad hon sa, minns inte exakt. Att man får väga för och nackdelar, men dom hjälper mig inte helt.

Minns att mamma varnade mig för dessa tabletter. Får se vad gastroskopin säger. Det blir om några veckor, jag har inget datum än. Skulle det vara bråck på magmunnen hoppas jag att dom kan operera och att jag blir bra. Det här påverkar mig för mycket.

Idag har vädret varit knasigt. Skönt att det var uppehåll när jag och min man tog en lunchpromenad. Det blåste iskallt till en början, tur att vi hade mössa och vantar. Jag kände mig så nöjd efteråt 🙂 Annars har det både vräkt ner hagel och regn.

Viggos kompis kom hit ikväll. Våran kille var lite trött och satt och tittade på barn-TV. Hon gjorde honom sällskap ca en halvtimme, innan det var dags att göra kväll ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.