Grönt är skönt

Hej på er 🙂

I morse smög Viggo upp och gick till pappa vid 5,30. Han kröp ner där och somnade om till närmare 8 (ovanligt länge) Det gjorde tyvärr inte pappa, sovtåget hade gått.

Själv låg jag och drog mig och halvslumrade. Tänkte att jag måste kliva upp i ok tid och åtminstone få på mig en bh, borsta håret och bädda Viggos säng. Det var väl ungefär vad jag hann med, sedan ringde Viggos gulliga kompis på dörren 🙂

Medans jag åt frukost började dom göra pärlplattor. Det är tredje gången som hon kommer hit innan jag har hunnit med mina morgonbestyr och det känns faktisk helt ok. Det är roligt när dom leker tillsammans och jag tycker om att ha henne här.

Dom tog en paus åt lunch på varsitt håll. Sedan kom hon tillbaka, då var vi ute på baksidan. Efter ett tag följde Viggo med hem till henne och ritade en stund, sedan kom han hem. Katterna var ute med mig ett bra tag, så härligt att se hur dom njuter.

Nya kuddar på sängen, vet inte om dom blir kvar där. Jag älskar grönt, det smyger sig in mer här hemma. Hade en liten tanke på gröna tapeter i matsalen, men fegar nog.

Viggo tog jättelång tid på sig att somna ikväll. Han får gärna sova till 7 imorgon 😉

Hoppas ni har och har haft en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.