Fina kompisarna

Hej på er 🙂

I morse hann jag bara kliva upp och var på väg att fixa frukost, då ringde Viggos kompis på dörren. Det är något vi inte har varit vana vid, men nu är det andra gången det hände och det känns helt ok 😉 Jag är glad att jag lyckats släppa på vissa saker.

Det gör inget att jag får äta frukost och bädda sängar fast hon är här. Tror det är bra för mig att träna på att ta det som det kommer. Jag som annars vill planera och ha kontroll. Det är ett naturligt steg för Viggo att han vill leka med kompisar hemma.

Vi har pärlat pärlplattor på löpande band och före 11 hade dom disco 🙂 Sedan tog vi en paus vid 11,30 för att äta lunch på varsitt håll. Viggo började prata om henne så fort han hade ätit klart och hon gjorde det samma om honom med sin mamma.

Jag fick ett sms, när jag hörde att läget var lika där sa jag att hon gärna fick komma tillbaka. Jag är glad att vi bor nära och att dom trivs tillsammans. Dom var inne en stund, sedan gick dom ut. När jag hade ätit lunch gick jag också ut med katterna.

Hoppas ni har haft en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *