Välkommen sköna maj

Hej på er 🙂

Äntligen maj månad, nu får gärna värmen och solen komma ♥

Idag har det regnat och varit grått. Vi började dagen med att titta på en film, Viggo hade myst ner sig i soffan med en filt. Pappa åkte och handlade mat och en kort stund efter sov Viggo i soffan. Då var klockan ca 11, han fick ta sig en middagslur idag 🙂

Han klev upp 5,15 igår och vaknade strax före 6 i morse. När jag väckte honom gick det ganska ok, pappa hade kommit hem med rökt fisk enligt Viggos önskemål. Det åt han till lunch, till efterrätt fick han jordgubbar och glass.

På eftermiddagen gick han till sin kompis, men dom hade främmande så han kom hem igen. Senare kom hon hit och dom lekte i ca två timmar. Jag var med och busade lite. Kände mig glad och nöjd när hennes pappa kom och hämtade henne 18,30.

Efter det har jag tagit en lång skön dusch, sedan nattat Viggo. Nu ska jag äta popcorn.

Hoppas ni har haft en fin första maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.