Viggos farfar

Hej på er 🙂

När jag klev upp i morse var Viggo ledsen ♥ Han oroade sig för 5-års kontrollen med vaccinering. Det pratas kanske om det på förskolan, det har alltid gått bra för Viggo på BVC. Jag satt med honom i mitt knä och lugnade honom, sedan skulle jag gå på toa.

Jag tyckte att jag hörde någon. Innan jag hade hunnit klä på mig, äta frukost, dricka kaffe osv. hade Viggos kompis kommit hit. Nu är det nog slut på ”slow mornings” 😉 Jag är glad att hon lyckades avdramatisera det hela, hon har redan varit på 5-års koll.

Vi hade sagt att Viggo skulle fråga henne, så det var perfekt tajming. Jag är tacksam för min inställning. Jag tänkte ”Nu är hon här, jag ska inte stressa upp mig”. Struntade i att jag inte var klar och att sängarna var obäddade. Ganska olik reaktion för att vara jag.

Dom lekte till ca 11,30 när hon skulle hem. Viggos farfar och hans hund kom hit en stund, vi stod ute på baksidan och pratade. Vi försöker hålla avstånd så långt det är möjligt. Han hade med sig ett påskägg till Viggo och födelsedagspresent till min man.

När han hade åkt hjälptes vi åt att städa nedervåningen. I eftermiddag tittade solen fram så vi gick ut. Viggos kompisar var på fotbollsplanen och det blev lek igen. Vid 17,45 avrundade vi för kvällen. Jag och Viggo följde med hans kompis hem till dörren.

Roligt att titta tillbaka på hur små penséerna var från början, när dom tagit fart 🙂

Önskar er en fortsatt skön söndagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *