Penséer

Hej på er 🙂

I morse drog jag mig i sängen 😉 Viggo kom till mig ca 9,30, då gick jag upp.

Vädret har varit minst sagt växlande idag. Jag var ute i två timmar och planterade penséer, det blev några pauser. Fikade på altanen med mina killar. Viggo har varit ute större delen av dagen. Han och pappa tog en promenad medans jag planterade klart.

Igår åkte min man ensam till mitt favoritställe. Jag följde inte med och valde penséer p.g.a. läget. Jag hade visat bilder på vad han skulle köpa, kör oftast på samma. Tycker att dom som ser ut som Styvmorsviol är vackra och så har jag en ljusare variant.

Det hann regna flera gånger och solen sken emellanåt den med när jag var ute idag. Jag känner mig nöjd, det är något speciellt att ha händerna i jord. Belöningen är att se hur fint det blir och ännu finare blir det efter en tid när dom har fått växa till sig.

Tänkte först att han skulle köpa 10 stycken, men drog till med 20. Ville påta i jorden ett tag och att hitta plats till dom är inte speciellt svårt 😉 Jag gjorde en kruka som jag ska ge bort till någon som ligger mig varmt om hjärtat, det blir kanske i imorgon.

Hur mycket jag än älskar att hålla på med blommor, så håller inte min rygg med. Jag sitter med min rygg/nacke massage-mojäng nu. (Vet inte men tycker att massageapparat klingar lite fel) Den var helt klart ett bra köp som används ofta.

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *