Nya glasögon

Hej på er 🙂

Idag fick jag ett sms att mina glasögon äntligen var klara 🙂

När min man hade slutat jobba och Viggo kommit hem från förskolan åkte vi och hämtade dom. Samtidigt passade jag på att svänga förbi en av mina bästa vänner. Senast vi var på Ikea köpte jag kronljus till henne, så hade jag lite tidningar som jag redan har läst och så fick hon en matlåda med grillad kyckling och potatisgratäng.

Hon blev glad och jag blir glad av att kunna glädja henne ♥ Vi höll givetvis avstånd, jag lämnade bara kassen utanför hennes port. Vi pratade en kort stund, det var så länge sedan vi sågs. När jag var in till optikern satt mina killar kvar i bilen. Vi är försiktiga.

Jag är nöjd med mina nya glasögon, tycker dom är coola 😉 Däremot tror jag att jag mest kommer använda dom när jag har tid/ork att sminka mig. Annars känns det kanske lite färglöst. När jag bara skruttar runt hemma har jag aldrig smink.

När vi kom hem från stan ville Viggo gå till sin kompis. Han kom tillbaka, för hon skulle precis äta middag. Sedan lekte dom ett tag. Det är lämpligt att vi ser hem till varandra.

Hoppas ni har en fin start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *