Fint väder

Hej på er 🙂

Redan när jag klev upp i morse var Viggo på väg att gå ut ♥

Jag hade inte hunnit dricka mitt morgonkaffe eller borstat tänderna, då ringde det på dörren. Viggo och tjejerna ville komma in. Jag bad dom leka ute ett tag, pappa höll på att göra ren kattlådan uppe och byta sängkläder i våra sängar.

Det har äntligen varit fint och varmt väder, det känns extra bra att mina killar städade altanen igår 🙂 Vi har varit ute större delen av dagen. Viggo och kompisarna har gått här emellan husen. Dom tog paus för att äta lunch, sedan fortsatte dom leka.

När det var dags för middag avrundade vi för dagen, med kompisen som var kvar här. Viggo var riktigt trött och fick ta ett bad på en gång, vi trodde att han skulle somna tidigt. Efter det åt vi mat och han piggnade till och nattade i vanlig tid.

Min man har varit och köpt en matta till altanen, våran hade blivit ful. Jag skrev en lista åt honom med bland annat solcellslampor och solcellsljusslingor. Han hittade blommiga stolsdynor till vårat nya set med två gröna stolar och ett bord. Det ska stå på framsidan när vi har fått den asfalterad. Jag blir glad när han gör bra val själv ♥

Vid 18-tiden var jag sugen på kaffe, men tänkte först att det kanske var sent. Trodde att klockan var mer, så jag drack min kopp. Är trött efter denna långa men fina dag 😉

Han läste inte exakt allt som stod på listan 😉 så solcellslamporna blev en blandad kompott och någon har ett gulare sken än jag hade tänkt.

God kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.