Altanen städad

Hej på er 🙂

Idag har Viggo och pappa bytt däck på bilen. Efter det städade dom altanen, det luktar gott av såpa och vi kan äntligen sitta ute. Dags för fint och varmt väder nu 😉

Pappa var inte sugen på att göra något mer efter han hade bytt däck på bilen, det tog längre tid än han hade trott. Men Viggo ville så gärna hjälpa honom med altanen och det blåste faktiskt lite mindre idag. Vi tycker att det är skönt att det är gjort.

När dom var klara kom Viggo in till mig och fick torra kläder och myste i soffan en stund med min värmefilt, sedan gick han till sina tjejkompisar. Dom var hit och ville ha med honom tidigare, men då var han upptagen med att spola vatten på altanen ♥

Det dröjde inte jättelänge så kom dom hit alla tre 🙂 Dom jagade spöken igen och bad om att få en koja i Viggos rum. Jag är glad att dom har roligt tillsammans. Jag har pysslat inne, tvättat kläder, skurat på toa och suttit en hel del med värmefilten.

Båda sängborden står äntligen på plats i sovrummet. Man kan inte säga att jag direkt har stressat fram vilken färg dom skulle få. Valde till slut vitt, så dom ska passa ihop med sänggaveln. Ett tag var jag inne på att betsa dom i mörkbrunt. Vi är nöjda.

Hoppas att ni har haft en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.