Var rädda om er och andra

Hej på er

Jag har en klump i både magen och halsen 🙁

Det kom som en chock att Adam Alsing har gått bort i Corona, bara 51 år. Min man läste det först och när han sa det till mig hade jag svårt att ta in det. En folkkär människa med stor personlighet. Det kan drabba vem som helst. Vila i frid ♥

Vi håller oss för oss själva så långt det är möjligt. Min man handlar mat och det vi behöver, men gör inga utsvävningar. Jag går på KBT terapi och jag har varit till optikern. Jag hämtar inte Viggo på förskolan längre, då jag är den som är mest mottaglig.

En sak jag har tänkt unna mig är att gå till frissan. Ändå känner jag lite rädsla och dåligt samvete för det. Jag har svårt att förstå människor som verkar vara oberörda, som lever som att inget har hänt. Jag har stor respekt för det som händer i våran värld ♥

Jag försöker att inte läsa allt jag råkar på, mitt högkänsliga hjärta klarar knappt mer. Givetvis finns det människor som blir friska från detta och annat positivt. Önskar att det blir något slut på det här snart. Att människor är rädda om sig själva och andra.

Vårens vackra sida, krokusarna på framsidan börjar titta upp ♥

2 svar på ”Var rädda om er och andra

  1. Jag har valt att försöka leva livet som tidigare.. Jag följer de rekommendationer som fhm ger. Men väljer att nte gå omkring att vara rädd för att bli sjuk. Jag har inte någon underliggande sjukdom och inte de runt omkring mig. Besöker inte några äldre osv. Genom att leva som tidigare så gått som det går kan jag stötta alla de företag som går på knäna just nu. Jag vill ha restauranger, butiker osv efter corona och för att det ska vara möjligt så anser jag att man måste stötta dom nu. Och eftersom så många bär på smittan utan symptom så kan sonen bli smittad på fsk lika väl som jag när jag handlar på Ica.

    All respekt och förståelse för att vi alla reagerar olika och väljer att hantera detta på olika sätt. Vem vet om en vecka kanske jag får tänka om, men här och nu så är detta hur jag tänker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.