Vänta på glas

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till optikern en snabb sväng. Lämnade in bågarna jag beställde på nätet för att få glas i dom, det skulle ta ca 1 Vecka – 10 dagar.

Jag var på undersökning den 11 mars, det fanns inga bågar jag ville ha. Åkte hem och letade på nätet och berättade för dom vilka jag var intresserad av. Jag har sett dåligt länge. (Tur att jag bad om nya glas i mina gamla bågar, dom blev klara 31 mars.)

Efter någon dag fick jag veta att dom inte kunde ta hem mina favoriter, men två andra. Jag kunde inte släppa dessa bågar, samma kväll tittade jag på nätet igen. Hittade dom på en sida och beställde direkt. Den 7 april kom dom, tycker dom är coola 😉

Jag har väntat på att bågarna ska komma till optikern. Idag tröttnade jag, men jag är rätt säker att dessa är mina favoriter. Roligt med kontrasten mot dom mörka jag har. Långt inlägg om datum och glasögon, det är så jag ska minnas 🙂

Medans jag skriver sitter Viggo och pratar Face Time med sin farmor. Han ringer till henne själv, han säger högt ”Face Time till farmor”. Han sa att pappa ska jobba mycket så att han kan köpa en robotdammsugare, det står högt på önskelistan ♥

 

Hoppas ni har det gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.