Ny cykel

Hej på er 🙂

Viggo önskade sig en ny cykel av sin farmor och hennes sambo i 5-års present. Igår sa dom att vi inte skulle vänta med att köpa cykeln, att han har nytta av den redan nu. Så när jag hade klivit upp i morse åkte pappa och köpte cykeln till Viggo från dom ♥

Jag tänkte att det kanske skulle bli ovant för honom med större hjul och undrade om han nådde ner till marken. Men han satte det direkt utan problem 🙂 Jag gick ut för att titta på honom, det blåste iskallt så jag var på väg att gå in snabbt igen.

I stället gick jag och klädde på mig långkalsonger och mössa, sedan tog vi en längre promenad. Vi var och hälsade på hästarna som bor en bit härifrån. Sedan träffade vi på en jättego katt, den missen har Viggo och pappa gosat med flera gånger förut.

Det var friskt minst sagt, men jag kände mig väldigt nöjd efteråt. Några timmar senare ringde det på dörren, då kom Viggos ena kompis. Det var första gången hon kom hit och lekte med honom utan den andra tjejen. Dom busade och hade roligt.

Vore det inte för att han träffar dom på förskolan på vardagarna är jag osäker på om vi skulle låta honom leka med någon. Vi håller oss för oss själva annars. Viggo har koll och säger så fort dom kommer innanför dörren att dom ska tvätta händerna.

Om jag kunde leva i min drömvärld skulle jag ha massor av djur 😉 Jag älskar djur, dom är så harmoniska och fina. Att ha djur nära är helande för kropp och själ ♥

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *