Varm vårdag

Hej på er 🙂

Äntligen har vi haft en underbar vårdag ♥

Jag tog med mig kaffekoppen och gick ut på altanen. Skönt att dörren inte var sådär ”svår” att öppna som den kan vara ibland 😉 Jag är tacksam att jag varit ute och tankat energi. Jag har planterat om två blommor, pysslat lite och myst med katterna.

Dom var äventyrliga och helt plötsligt var båda under studsmattan, där fick jag inte tag på dom. Ikoz kunde jag lura fram med godis, men Zim stannade kvar. Men dom kom in som dom skulle till slut 🙂 Zim har rullat sig och hade fulla pälsen med skräp.

Huvudvärken och illamåendet håller i sig. Från onsdag börjar jag ta en tablett/dag, förhoppningsvis blir det bättre. Sedan har jag åtta veckor kvar att äta medicinen. Under denna period får jag inte sola, men jag har avstått sol en hel sommar så det är ok.

När Viggo kom hem från förskolan gick jag och mötte honom, jag fick en stor kram. Han åt middag på altanen. Sedan lekte han en stund med kompisen som bor granne med oss. Dom hoppade studsmatta och sjöng, jag blev alldeles varm i hjärtat 🙂 Bra dag.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Ska ta bättre bilder med kameran, blev mobilbilder idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *