Biverkningar

Hej på er 🙂

Viggo har varit ute och lekt i flera timmar idag ♥ Han älskar att vara ute ♥

Jag har mått dåligt till och från i någon dag, har rejält ont i ryggen/nacken och biverkningar av antibiotikan som jag tar för mina ögon. Dom gör mig illamående och huvudvärk, känns nästan som att jag ska kräkas. Mår ok på morgonen tills jag har tagit en tablett efter frukost, sedan kryper det sig på och håller i sig länge.

Till veckan ska jag minska till en tablett i stället för två/dag. Då har jag tagit dom i fyra veckor. Hoppas jag mår bättre då, huvudvärk och illamående ogillas starkt.

Jag och Viggo har pysslat en påskkrans i papper 🙂 Jag ritade och klippte ut ägg och Viggo dekorerade dom. Sedan satte jag ihop det till en krans som fick sin plats på en dörr på övervåningen, det var Viggo som bestämde vart den skulle sitta.

Nu ska jag kika på en serie med min man och äta popcorn. Brukar hjälpa lite mot illamåendet att äta popcorn och så är det väldigt gott också 😉

Blå himmel igår på våran promenad.

Hoppas ni har en skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *