Promenad och god mat

Hej på er 🙂

Idag har jag fortsatt att flytta runt lite saker i sovrummet. Jag brukar kunna göra det ett par gånger när jag har köpt något nytt 😉 Får se om det får stå kvar som det är nu. Inredning är bland det roligaste jag vet, pyssla och få vara kreativ.

Viggo har varit ute flera timmar och lekt. När jag hade ätit lunch tog vi en promenad tillsammans alla tre. Solen sken, men det har blåst mycket. När vi kom hem drack vi kaffe. Efter det målade jag ett lager på ena sängbordet. Vi behöver köpa mer färg.

Till middag gjorde min man plankstek 🙂 Det är helt klart en favoriträtt, så gott. Viggo ville äta på en planka han med, så pappa tog en tallrik. Sedan spelade mina killar dataspel. Jag hade tänkt blogga då, men det var något fel hos Telia.

Bilden på Viggo var igår på förmiddagen.

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.