Speciell vecka

Hej på er 🙂

Den här veckan har varit speciell.

Först i måndags när förskolan ringde innan jag ens hunnit kliva ur sängen, när Viggo hade slagit huvudet. Efter det har han fått vara hemma resten av veckan, för att pappa är förkyld och inte ske ge sig ut bland folk. Det är ett val vi gjort, jag kände att jag inte orkade kliva upp tidigt och gå för att lämna och sedan hämta Viggo på förskolan.

Tiden har runnit iväg och jag har inte prioriterat bloggen. Viggo och jag är friska, vi hoppas pappa är helt kry snart med. Idag har Viggo och jag hämtat ut paket. Jag älskar denna gröna färg på kannan och ljuslyktan. Dom fick sin plats i sovrummet 🙂

Vi hittade en bra lösning till mammas fina tavla, det blev en passepartout i guld. Nu har jag den nära mig där jag sover. Jag drömmer fortfarande om mamma nästan varje natt. Saknar henne väldigt mycket, men är tacksam att hon slapp denna tuffa tid ♥ Hon hade inte bra immunförsvar + KOL. Jag håller mig också hemma så mycket jag kan.

Igår var jag på KBT för första gången på ett tag. Dels för att terapeuten varit bortrest och förra veckan trodde jag att jag höll på att bli sjuk så jag avstod. Det var skönt att komma iväg. Viggo hade blivit jätteledsen när jag gick, han är otroligt mammig.

Idag har Viggo varit ute och lekt med en kompis från förskolan. För första gången kom frågan ”Mamma får jag följa med henne hem och gå in där”. Det fick han. Efter en timme gick jag och mötte honom. Dom bor nära varandra. Han var så glad och nöjd.

Han var väldigt entusiastisk för att dom hade en robotdammsugare. Det är något han har velat ha länge, han som gillar maskiner. Gissa vad han tycker att vi ska köpa 😉

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Jag har pysslat lite med det som låg i paketen, därav blev det ett sent inlägg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *