Tacksam

Hej på er 🙂

Viggo har fått vara hemma ledig i veckan för att pappa är smått förkyld.

Idag har jag haft en svacka. Jag har känt mig irriterad över att det är saker överallt och att det inte var tillräckligt städat 😉 Men jag vet att vi har prioriterat rätt. Vi har varit ute och njutit av fint väder och vilat när vi har behövt vila eller klockan tickat iväg.

Min man kände sig piggare idag, så han dammsög nere. Sedan gick han och Viggo upp så jag kunde moppa golven. Äntligen luktade det Såpa blandat med Ajax 😉 Tänk vad små saker kan göra en lycklig. Imorgon tar vi kanske övervåningen, vi får se.

Viggo och jag är friska, jag hoppas det förblir så. Han och jag har varit ute på baksidan med katterna. Det var kyligt. Jag fick mig en tankeställare idag, det i kombination med att vi hade städat nedervåningen gjorde att jag blev på betydligt bättre humör.

Jag är glad att vi bor som vi gör, att vi har egen tomt att gå ut på och att jag inte är ensam. Tror inte jag hade pallat att sitta ensam i en lägenhet i dessa tider. Dippar får vi alla, sånt är livet. Men det känns skönt att jag lyckades vända mina tankar.

Hoppas ni har det bra ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *