Nya glas

Hej på er 🙂

Gårdagen var som sagt ingen bra start på veckan.

Jag var på väg att kliva upp, men låg fortfarande och halvslumrade. Då ringde mobilen, det var förskolan. Viggo hade ramlat och slagit huvudet och han kanske behövde åka till sjukhuset och limmas. Min man tog bilen och åkte till förskolan direkt.

Själv hade jag inte ens fått på mig kläderna. Jag stod i köksfönstret och tittade ut, det kändes inte alls bra i mammahjärtat att jag inte var med. Då såg jag bilen komma utanför och Viggo klev ur. Jag gick och mötte honom, han snyftade efter mig.

Det hade slutat blöda, jag var betydligt lugnare när dom åkte till akuten. Där gjorde dom rent, sedan knöt dom små knutar av hans hår. Det gick inte att limma, men håret skyddar. Han får inte tvätta håret på ett tag. Jag är tacksam att det gick så pass bra. Resten av dagen var han hemma och vi skämde bort honom med glass ♥

Idag har jag varit ner till optikern en snabb sväng och lämnat in mina glasögon. Dom nya glasen kom igår. Efter två timmar åkte jag och hämtade dom. Från att vara 163 cm lång/kort, kändes det som jag var 180 cm. Det är mitt brytningsfel som gör det.

Dom timmarna utan glasögon och sedan nya glas har gett mig rejäl huvudvärk. Förhoppningsvis känns det lite bättre imorgon. Jag har letat glasögonbågar på nätet. Hon som har hjälpt mig ska försöka få tag på två av dom jag hade skrivit upp. Hoppas hon lyckas 🙂 Jag väntar med spänning på att få prova dom framöver.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *