Penséer och pyssel ute

Hej på er 🙂

Vi har haft en bra dag.

Solen sken så vi har pysslat ute på baksidan. Viggo och pappa har gjort i ordning studsmattan. Viggo var förväntansfullt och frågade massor av gånger när den skulle bli klar 😉 Han tog en fika på den sedan. Vi rensade bort lite visset och killarna har krattat.

Min man kom hem med penséer från mataffären igår. Jag blev glad med tanke på att jag undviker att ge mig ut. Känner inte för att åka på Corona med mina luftvägar. (Men gör väl det förr eller senare) Framöver ska jag välja penséer på mitt favvoställe.

Hela familjen har tankat energi och fått saker gjorda. Katterna var med så klart ♥ Vi känner oss extra tacksamma att vi är riktiga hemma-människor och vana vid att spendera nästan all tid tillsammans. Det kan komma väl till pass med tanke på läget.

Viggo och pappa har hunnit med och baka bullar, det var gott till kvällsfika. Som vanligt har vi släckt ner en timme, ”Earth hour”, mysigt med levande ljus överallt 🙂

 

Hoppas ni har haft en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.