Tavlan på sin plats

Hej på er 🙂

Redan på den tiden jag bodde hemma älskade jag mammas tavla ♥

Jag har till och med målat av den. Kanske letar fram den i förrådet och visar er någon gång. En ung tonåring var jag då, satt ofta på mitt rum och målade i olja 😉 Jag flyttade hemifrån när jag var 16 år till grannstaden. Här blev jag kvar, trivs så bra.

Tror vi har kommit på en lösning hur vi ska göra där det glipar mellan duk och ram. Blir det ok kommer det nya bilder längre fram, annars får den vara som den är.

Senaste tiden ”har jag varit mycket i mitt huvud”. Jag har en period med idéer som jag vill göra något åt. Jag mår bra av att pyssla, inreda och vara kreativ. Men när jag kommer på flera saker, kan jag få svårt att göra någonting alls. Vet inte vart jag ska börja, små steg så går det. Sedan tänker jag väldigt mycket på läget med Corona.

Svårt att göra målningen rättvisa när jag har en ram med glas. Men det är ett måste med tanke på skicket på duken och hur ofräsch den var. Jag är nöjd ♥

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.