Pratat med farmor och mammas tavla

Hej på er 🙂

Idag somnade jag om när klockan ringde, klev upp en timme senare än tänkt.

Innan jag skulle äta lunch ringde jag min farmor, vi pratade i 45 minuter. Vore det inte för att min mage började kurra hade vi nog pratat längre 😉 Hon var pratsjuk och det hördes hur glad hon var att jag ringde. Ett trevligt samtal med världens bästa farmor.

Idag har jag tvättat en maskin kläder. Pratat och myst med Viggo när han kom hem från förskolan och ikväll har jag fixat med en tavla efter min mamma. När min man bar ut den från mammas källare blev jag ledsen, ramen hade vittrat sönder och var möglig.

Jag har beställt en guldram till mammas ära som älskade guld 🙂 Det var pilligt att få bort duken från ramarna och det var två stycken. Den var smutsig och duken rätt spröd. Det glipar lite mellan duken och nya ramen, får se om jag gör något åt det.

Bilder kommer när den hänger på sin tänkta plats ♥

Hoppas ni mår så bra det bara går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.