Inga glasögonbågar

Hej på er 🙂

Idag tog jag mig ur sängen lite tidigare än jag brukar göra en vardag, hurra för mig 😉

Den som skulle hjälpa mig med glasögonbågar har ringt idag. Det finns tydligen inte en enda båge som passar/är vad jag letar efter. Hon skulle prova ringa tillverkaren av dom bågarna jag provade och gillade ok, för att höra om dom har fler liknande modeller.

Med tanke på hur lång tid jag har behövt nya glasögon bad jag dom beställa glas till dom bågar jag redan har. Jag orkar inte gå och se så här dåligt längre. Om jag hittar ett par nya bågar jag tycker om, då kör jag på nya glasögon också 🙂

Jag läser och tänker en hel del på Corona, men vill inte skriva så mycket om det. Mest för att jag blir så illa berörd och arg över hur många människor beter sig.

Annars önskar jag sol, vindstilla och varmare temperatur. Promenader kan man ta trots allt, det gör gott för kropp och själ ♥ Blåsvädret som vi har är inte min melodi.

Zim väntade på att få kvällsmat i köket 😉

Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.