Viggo till förskolan

Hej på er 🙂

Idag har Viggo varit på förskolan efter att ha varit hemma i drygt en vecka. Nöjd kille som kom hem idag, han hade haft roligt med sina kompisar 🙂

Jag fick för mig att rensa i några lådor i köpmansdisken i köket. Efter det dammsög jag nere. Sedan kände jag mig trött och energin försvann. Glad att jag fick något gjort medans jag hade lust. Mår bra av att rensa och lite blev jag av med i alla fall 😉

Idag ringde jag till optikern, på onsdag är det två veckor sedan jag var dit. Den som hjälpte mig att (inte) hitta bågar har varit borta en vecka. Förhoppningsvis får jag veta imorgon om det har kommit in några bågar som jag kan prova eller inte.

Älskar tulpaner, så fin färgklick på matsalsbordet ♥ Nu är det dags för popcorn och TV.

Hoppas ni har har haft en bra start på veckan. Var rädda om er och andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.