Söndag

Hej på er 🙂

Hoppas ni har haft en bra helg ♥

Jag trodde inte jag skulle ta mig ut idag, vädret var inte lockande 😉 Men lite senare under dagen tog vi en promenad tillsammans. Jag känner mig nöjd.

Något mindre roligt är att ha ”kronisk” hosta i dessa konstiga tider. Jag fick en hostattack efter vägen och tittade mig runt om det var någon människa i närheten. Dom vet ju inte att jag har haft hosta i flera år och fortfarande är under utredning varför.

Vi är hemmamänniskor i vanliga fall, att undvika folkmassor p.g.a. Corona är inte någon jätteomställning för oss. Men klart att det inte är roligt när det inte är ett eget val. Det enda vi gjort senaste tiden är att min man handlar mat när det behövs.

Jag var till optikern på undersökning den 11/3. Efter det har jag väntat på att dom ska höra av sig. Dom skulle ta hem bågar som jag ska prova, men jag har inte hört ett ljud. Jag ska ringa till veckan om dom inte hinner först. Nya glasögon behöver jag.

Efter promenaden/cykelturen gick vi förbi garaget, jag letade en tavla som är efter min mamma. Då hittade Viggo sin såg och en MDF-skiva som han tog med.

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.