Extra trött idag

Hej på er 🙂

Idag har vi varit ute en del, det var kyligt med solsken. Det är positivt att ha Viggo hemma, han älskar att vara ute och då är det bara att haka på 😉

Vi tog en promenad innan jag hade ätit lunch, det händer sällan. Efter det åt Viggo mellis på altanen. Det känns lite som att vi kör samma dag i repris om och om igen. Katterna var ute. Zim tog en sväng till grannen, för att Viggo skrämde honom.

Först tänkte jag hoppa över promenaden, jag var trött. Men så tänkte jag på hur nöjd jag var igår när jag kom in från en frisk promenad. Vet inte om det är att jag fått mer friskluft några dagar som gjort mig så extremt trött. Hoppas jag håller mig frisk.

Viggo gömde sig i en liten kartong under filten igår morse när jag klev upp 🙂

Fortsatt härlig lördagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.