Solsken och kyligt

Hej på er 🙂

Dagen började med att Viggo satt mitt emot mig när jag åt frukost. Han sjöng ”Mamma är bäst, mamma är bäst, mamma är bäst” ♥ Det värmer extra gott i dessa tider att ha en egen hejarklack. Jag får höra det många gånger varje dag, lika att jag är fin ♥

Viggo har varit lite rastlös idag. Han gick ut på baksidan medans jag dammsög klart övervåningen som jag hade börjat med. Dammet tar inte paus, inte tvätten heller så jag körde en maskin. När jag var klar och hade ätit lunch gick jag ut till Viggo.

Det kom snö i morse, men det smälte bort under dagen. Zim och Ikoz har också varit ute med mig och Viggo en stund. På eftermiddagen tog vi en promenad i friska luften. Jag kände mig nöjd när vi kom in, men har svårt att hålla upp humöret hela tiden.

Bilderna är för exakt ett år sedan, då hade vi snö. Nu är baksidan mest lerig.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.